because you weren't worth my attention


Nämen se där vem som är tillbaka, jo JAG! Haha, what's up vänner? Här är allting bra, hackande musik och ''inluktat'' (finns det ens något som heter så) av kokus, älskar det. Alla bilder förutom den sista är från igår då jag och min brud Selen vart på Väla, har bara en sak att tillägga: ALDRIG någonsin skrattat lika mycket som igår, på bussen, väla, busshållsplatsen, affärerna och resturangen.

Idag vart det en annan femma, otroligt varmt, så jag kom hem efter skolan och slog en pling till bruden och vips så var vi på gröningen där det HELT PLÖTSLIGT hade blivit vinter igen. Men vi satt och solade/snackade/skrattade där lite tills vi tog bussen till stan igen där vi skulle sola på solkungen. Säger bara ÅNGEST för en onödig grej.

RIGHT NOW DIRECTION IN THE MOMENT: plugga tyska.

it didn't last forever


hej, antar jag. Vet inte ens vad jag ska skriva här längre. Tog en paus från OTH för att skriva lite här. Är iallafall hos pappa, har saknat honom så mycket. Missade Adolfsberg dagen men jag bryr mig inte, skönt att inte behöva träffa människorna på det stället. Orkar inte att spisen på Chicco är sönder så jag kan inte äta kycklingmackor, finns inget godare. Ikväll ska jag antagligen jobba på Cats om jag orkar eftersom jag vägrar sitta och kolla på fotboll med Amar och pappa.

Yes, nu sitter jag och Amar själva i hela huset, pappa är någonstans och Jenny jobbar, längtar tills det är klart, kommer bli as snyggt. Nu: Ut i den stora trädgården och fota, brb.

yeah i forget about the consequences


Jag förstår inte hur jag lycktas hålla mig vaken dessa första timmarna i skolan. Slutar om cirka en timme, egentligen, har kvarsittning i en kvart ungefär, perfekt faktiskt, kan sova under den. Sitter och tumblar och jobbar med projektet lite halvt, vill bara hem och sova, det är typ den enda jag vill just nu fast när jag kommer hem så kommer jag säkert fastna vid Sims 3 med Liza.

Och jag har kommit fram till ett beslut om en sak, vill inte skriva det här riktigt än..

23 may 2011

(Om ni undrar vem ''juztanbieber'' är, så är det jag, fast på en annan hemsida, har märkt den eftersom redigieringen är min)

Klockan är lite över åtta och jag dygnade. Erkänner. Har inte sovit ett skit på hela natted, den sista halvtimmen var en ren plåga, kämpade för mitt liv, haha but i did it. Nu är jag vaken, inte hungrig och påklädd, time 4 school.

Nu vet ni (personer från min skola som stalkar denna blogg) också varför jag kommer se ut som ett missfoster so don't ask.. :)

i'ts jelena and nothing hurts


Klockan är lite över fem och showen är slut. MEN VILKEN SHOW! Justin vinner x2, ett amazing tal, sättet Justin skriker Rihanna och THE JELENA KISS. Och sen får vi inte glömma failet när Justin vill ta med Selena upp på scen och hennes klänning åker ner, lmfao. Satt och dog när Justin och Selena kysstes, aldrig sett något sötare. Vet inte om jag ska sova, inte lönt eftersom då kommer jag bokstavligt aldrig kunna vakna om 2 timmar, vilket problem alltså. Aja, nu ska jag fortsätta med mitt liv, vi hörs latero.

bajteway: Har gjort båda bilderna här ovanför i Pshop själv, stolt.


billboard 2011


Borde egentligen sova, verkligen sova men jag kan inte så istället sitter jag och kollar på Billboard Music Awards 2011 på nätet och det kommer jag förmodligen göra hela natten också. Just nu intervjuas Joe Jonas, så jävla snygg?! Men jag väntar på Justin (som förmodligen ska komma med Selena).

Update: Och jag hade rätt fast Selena kom själv och nu intervjuas hon (bilden ovan), herregud vad snygg hon är, dödar för hennes klänning som är från D&G. Aja, godnatt babes.

bakning på g


Har suttit och spelat sims i snart två timmar med Liza över skype, sims jiddrade med mig lite så jag gav upp till slut. Nu ska jag baka, kladdkaka, hell yeah. Ciao!

om sanningen ska fram


Orkar inte att jag pumpar denna låt såhär 20 över 2 på natten. Orkar inte texten och hur bra den är. Orkar inte någonting just nu. Har ont i röven av att ha suttit på världens obekvämaste stol och fixat Nicoles blogg. MEN. Jag ska fan inte klaga eftersom jag ska träffa NINA om en vecka. Alltså, Nina är från början min värsta habbo-fiende (no comments) men sen blev vi bff och det har vi varit snart i 2 år genom skärmen, haha. Men hon kommer till hbg den 28onde och då ska vi träffas, tight!

bajtewaj: i'm alive, still.

a piece of the summer

Blir galen när jag ser dessa bilder. Vill ha sommar nu! Dock var detta i mitten på April när jag var i Landskrona. Och, ja det är jag på alla bilder + Ronya på första. Annars people? Har inte gjort något annat än spelat Sims, ätit och kollat på OTH idag, förstår ni? På en lördag, det borde vara olagligt.. Eller något. Idag är det föresten 21 dagar kvar tills jag åker till Montenegro, orkar inte längta mer. Och på tal om ingenting, idag gick jorden under, riktigt coolt. Det blev tillochmed ingen jordbävning! Trodde jag skulle dö så rädd jag var, NAWT.

Nu: Fixa och trixa i photoshop, återstår bara att se vad det blir utav det. baj.

jag hoppas att olika olyckor händer dig

Att jag träffat denna människa, har det på bild och även hans autograf på papper är helt sjukt. Klockren låt och fantastisk text.
''Och må dina hårdiskar förevigt alltid krasha'', bara Timbuktu kan avsluta en låt på det sättet.

Annars laddade precis mitt Sims 3 klart för andra gången men nu är det klart och dags för att spela!

sometimes i just can't shut the hell up

Mitt sims 3 fungerar inte och Amar sover, great. Får väll fixa det imorgon istället. Jag kan inte fatta att klockan bara är halv två, tiden har gått så fantastiskt sakta idag så det finns inte. Var i stan med mamma idag också, det var roligt tills hon började med sitt tjat så jag gick hem tomhänt men på onsdag blir det en annan femma, cash money. Annars sitter jag och lyssnar på lite depp musik som denna och denna låten, chärlek. Nu ska jag antagligen kolla på OTH or tumblin'. Tro det eller ej, men vi hörs imorgon. adios!

just one another life story

welcome babes. bytt blogg som ni ser, gillar designen på denna, tog typ 10 minuter att göra - me gusta. äter godis och kollar på total blackout, älska! Om en stund ska jag försöka ladda ner the sims, HOPPAS att det funkar, inte för att jag brukar göra annat än kolla på OTH nu för tiden men ändå. TTYL.

RSS 2.0